MOEDZAAM | Disclaimer

De inhoud van deze blog dient ter entertainment en ter informatie; dit is geen officieel advies (medisch, therapeutisch of enig andere vorm).

Voor individueel advies dient men een professional te consulteren, daar deze blog gebaseerd is op persoonlijke ervaring en niet op basis van de kennis van een gediplomeerd psycholoog, arts, of enig ander gediplomeerde en/of getrainde professional.

De volledige inhoud van deze blog is met grote zorgvuldigheid geschreven, maar kan fouten bevatten. Hiervoor stelt moedzaam.nl zich niet aansprakelijk.

Alle teksten, foto’s en overig beeldmateriaal op deze blog zijn gemaakt door moedzaam.nl (Jacoline), tenzij anders vermeld. Daarmee bezit moedzaam.nl het auteursrecht op dit (beeld)materiaal. Niets hiervan mag zonder toestemming worden gekopieerd of gebruikt. Wil je wel graag (beeld)materiaal van deze blog gebruiken? Vraag hiervoor even toestemming aan de maker (Jacoline). Contactgegevens vind je op de ‘over mij’ pagina.

Reacties op blogs worden eerst gelezen en gemodereerd voordat ze op de website terecht komen. Moedzaam.nl aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor de inhoud van deze reacties. Moedzaam.nl behoudt zich het recht reacties naar eigen inzicht te weigeren, zonder opgaaf van redenen.

Wanneer de werkwijze op deze blog verandert, kan deze disclaimer aangepast worden.